Tridens kļūst par Jägermeister zīmola izplatītāju Latvijā

Tridens ieguvis Jägermeister zīmola izplatīšanas tiesības Latvijā no 2023.gada 1.oktobra; no 2024.gada 1.janvāra izplatīšanas tiesības Latvijā būs ekskluzīvas.

Vācu kompānija Mast-Jägermeister SE uzsāk sadarbību ar Tridens kā ekskluzīvu produkcijas izplatīšanas partneri Latvijā, tādējādi Tridens kļūstot par Jägermeister zīmola izplatītāju visā Baltijā. Līdz šim Jägermeister zīmola produkciju Tridens izplatīja jau Lietuvā un Igaunijā.

“Augstākās kvalitātes alkoholisko dzērienu zīmolu patērētāji sagaida pastāvīgu iedvesmu. Tas attiecas gan uz mūsu klientiem, gan arī uz Jägermeister cienītājiem. Tāpēc, lai nodrošinātu ilgtermiņa panākumus, īpaši svarīgas ir skaidras un mērķtiecīgas darbības. Kopā mēs vēlamies paplašināt ciešo un uzticības pilno partnerību, kuras pamatā ir kopīgas vērtības. Mēs izmantosim mūsu stiprās puses, lai Jägermeister veiksmes stāstam Latvijā pievienotu vēl daudzas aizraujošas nodaļas,” norāda Janno Herts, Tridens Baltics izpilddirektors.

Par Jägermeister 

Mūsdienās slavenāko premium klases augu liķieri 1935. gadā laida klajā Kurts Masts. Recepte, kas sastāv no 56 garšaugiem, ziediem un saknēm, ir saglabājusies nemainīga līdz pat šai dienai. Tradicionāli Jägermeister tiek ražots nelielā Volfenbutelas pilsētiņā Ziemeļvācijā. Pildīšana pudelēs notiek rūpnīcās Volfenbutelē Lindenē un Kāmencā Saksijā. No šīm rūpnīcām pasaulslaveno liķieri tam raksturīgajās pudelēs eksportē uz vairāk nekā 150 pasaules valstīm. 2022. gadā zīmols ar briedi bija pasaulē visvairāk pārdotais zāļu liķieris ar kopējo pārdošanas apjomu 120,7 miljoni 0,7 litru pudeļu (9,4 miljoni 9 litru kastu). Ģimenei piederošajā Mast-Jägermeister SE uzņēmumā visā pasaulē strādā aptuveni 1000 darbinieku. Kopš 2020. gada uzņēmuma portfolio ietilpst arī Holivudas aktiera un uzņēmēja Dveina Džonsona dibinātais tekilas zīmols Teremana un GIN SUL, kas tiek ražots Hamburgas Altonā.